Sign in:

Dobrodošli

na zvaničnu web stranicu Općine Ilidža

Brze Novosti
eVijeće
Certifikati
Bilteni
E-formulari
Centar72 Ilidža

O PROJEKTU CENTAR72

  • Cijeli sistem je osmišljen da bi bio na usluzi građanima i kao takav stoji na raspolaganju 24 sata dnevno. - Problem se može prijaviti 24 sata 365 dana godišnje - U roku od 3 radna dana građani će dobiti odgovor o status rješavanja problema. Problem lokalne zajednice se može prijaviti putem web stranice ili putem besplatne Android aplikacije. Web stranica i Android aplikacija imaju jednostavan formular, putem kojeg korisnik bira kategoriju problema (čišćenje ulica, građevinska inspekcija...), kratko opisuje problem, opcionalno up-loaduje slike problema, te locira problem na karti i šalje zahtjev općinskoj administraciji na pregled.

NovostiObjavljen konkurs za stipendiranje učenika i studenata slabijeg imovnog stanja

Općina Ilidža objavila je  Konkurs za stipendiranje učenika i studenata slabijeg imovnog stanja u školskoj/akademskoj 2014/2015. godini.
Pravo na apliciranje imaju  redovni učenici javni
više...


Asfaltiranje u Mjesnoj zajednici Otes

U Mjesnoj zajednici  Otes počelo je asfaltiranje pješačke staze i saobraćajnice u ulici Vjekoslava Kljaića. U ovoj MZ također se vrši asfaltiranje kraka ulice Oteška i jednog dijela ulice Ivana Brkića. Iznos ove investicije  je oko  70.000 KM a izvođač radova je firma Sarajevoputevi D.D. Općina Ilidža je finansijer ovog projekta.


više...


Opcina Ilidza donirala 15.000 KM Cetvrtoj gimnazij

Općina Ilidža dodijelit će  15.000 KM Četvrtoj gimanziji za adaptaciju sanitarnih čvorova i sanaciju kanalizacione mreže. Tim povodom, u Općini Ili
više...


Odbojkašice Igmana pobjednice turnira

U organizaciji ŽOK Igman i pod pokroviteljstvom Općine Ilidža i Ministarstva kuture i sporta Federacije BiH, a u povodu obilježavanja 35 godina postojanja Ženskog odbojkaškog kluba Igman Ilidža, 11. okto
više...

Rezultati općih izbora 2014 na području Općine Ilidža na svim nivoima

Rezultati Predjsedništvo BiH-Ilidža
Rezultati Zastupnički/Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH-Ilidža
Rezultati Zastupnički/Predstavnički Dom Parlamenta FBiH-Ilidža

  • Slijedeće vijesti